Ica butik i konkurs västerbotten

Baressoshop kupong: ica, butik, västerbotten, konkurs

ha en butik. Även Posten har flyttat därifrån och finns numera på Matöppen, den enda kvarstående livsmedelsbutiken i Näsum. Man kan till exempel hämta ut sin medicin och det är viktigt för många äldre, säger hon.

Butiken erbjuder service som post konkurs och möjlighet att göra kontantuttag. Med Volvokort får du just nu extra rabatt. Enligt uppgifter från lokalt boende har butiken stängts ner för konkurs flera veckor sedan. Anledningen uppges vara att den nya handlaren inte betalat för butiken. Efter att den nya innehavaren rivit ut golvet i butiken. Många handlar där på vägen hem från jobbet. Det är min förhoppning att det ska komma någon annan och ta över. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade.

Hampafrö skal näring Ica butik i konkurs västerbotten

Ica kommer inte driva den vidare. Hamrins Livs AB i Näsum norr om Bromölla. Det var på måndagen som, ica har tagit sin hand från livsmedelsbutiken i Väse som nu är försatt i konkurs. Menar sremmlife itunes att affären är viktig för att bygden ska utvecklas. Icabutiken i Burträsk har gått i konkurs. De har tagit sin hand från butiken och rekryterar blåbärskräm ica inte någon ny handlare. Begärdes i konkurs i Kristianstads tingsrätt. Under onsdagen väntas han ge besked kring om butiken ska bjudas ut till försäljning eller inte. Maria Mangelin, icahandlaren Christoffer Johansson lämnade själv in konkursansökan.

Ica Nära-butiken i Näsum norr om Bromölla har gått i konkurs bara några månader efter att en ny ägare tagit över.Sedan dess har det förts diskussioner om att använda den gamla butiken till andra verksamheter, bland annat till ett kafé.Det skulle bli nytt golv, ny inredning och hyllorna skulle fyllas med varor.

  • Ваэль
  • 06 Jun 2018, 23:56
  • 684